Linkcsere program, cserélj linket velünk!

Linkcsere

 

A Booha.hu apróhirdető portál lehetőséget biztosít a weblaptulajdonosok számára, hogy linkcsere keretén belül az oldalainkon egymásra mutató linkeket helyezzünk el. Ez által kölcsönösen segíthetjük egymást.

Az együttműködés legegyszerűbb formája, ha elhelyezed weboldaladon a Booha.hu apróhirdető portálra mutató linket, amelyet az oldalon lejjebb görgetve találsz. Kérésünk annyi, hogy a link észrevehető helyen legyen.

Linkcsere három egyszerű lépésben:

  1. Helyezd el a Booha.hu apróhirdető portálra mutató linket a weboldaladon.
  2. Ezen az oldalon lejjebb görgetve többféle kódot is találsz, ezekből kiválaszthatod azt, amelyik legjobban illik az oldaladhoz.
  3. Küldd el nekünk a zoli [kukac] booha [pont] hu e-mail címre, hogy hol helyezted a Booha.hu apróhirdető portálra mutató hivatkozást, illetve a te oldalad elérhetőségét és a link szövegét, hogy mi is kihelyezhessük oldalunkra.
  4. Ellenőrzés után mi is elhelyezzük az általad küldött hivatkozást a Booha.hu apróhirdető portálon és válasz e-mailben értesítést küldünk neked erről.

Miért jó a linkcsere?

  • Segítjük látogatóinkat az információszerzésben, ha hasonló, vagy témába vágó oldalakat ajánlunk nekik, így elégedettebbek lesznek.
  • Ajánljuk egymást a látogatóinknak, hogy oldalaink minél ismertebbek legyenek.
  • A Google találati listában elfoglalt hely meghatározásában fontos szerepet játszik az oldalra mutató releváns linkek száma. Azaz minél több külső link mutat weblapunkra a Google által is értékesnek tartott más lapokról, a kereső motor annál inkább előrébb sorol a találatai listában.

Főoldalra mutató link:

 

Booha.hu - Apróhirdetések

 

Ugyanez HTML kóddal:

 

 <a href="https://booha.hu" title="Booha.hu - apróhirdetések">Booha.hu - apróhirdetések</a>

 

 

Amennyiben logóval szeretnéd feltüntetni oldalunkat, az alábbi módon javasoljuk annak elhelyezését (180x45px):

Booha.hu - Apróhirdetés, apróhirdetés feladás ingyen

Ugyanez HTML kóddal:

 

 <a href="https://booha.hu" title="Booha.hu - apróhirdetések"><img src="http://booha.hu/static/images/booha_180x45.png" alt="Apróhirdetés, apróhirdetés feladás ingyen - Booha.hu;" /></a>

 

 

 

Amennyiben ettől eltérő méretű logót szeretnél elhelyezni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, és létrehozzuk a szükséges méretet.

Ha elhelyezted a Booha.hu apróhirdető portálra mutató linket és/vagy a logót a saját oldaladon, kérlek jelezd nekünk a zoli [kukac] booha [pont] hu e-mail címen.

Együttműködésed köszönjük,

a Booha.hu apróhirdető portál csapata